bankihitel.hu logó Gyorshitel saját autóra
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Gyorshitel ügyintézés
Autóhitelek szerződéskötési díj nélkül
Fiókkereső

Gyorshitel 5 nap alatt :: gyors hitel

Titulus: Hitel
Tel: 06 (70) 60 89 363

Ha gyorshitelhez szeretne jutni, nyilván körülnézett már a piacon, és több-kevesebb sikerrel járt. Ha nem elsőként jutott el a mi oldalunkra, akkor ezek szerint még nem találta meg a legjobb gyorshitelt, pontosabban úgy érzi, hogy még megéri keresgélnie, mert találhat kedvezőbb szabad felhasználású gyorshitelt is azoknál, amelyeket már megtekintett. Hitel a szó szoros, finanszírozási konstrukciót takaró értelmében nem érhető el a jelenlegi szabályozás mellett: jelenleg csak lízingelni lehet; a köznyelvben való elterjedtsége okán mi tovább használjuk a kifejezést, de ezúton hívjuk fel figyelmét, hogy jelenleg csak a lízing termék érhető el (nem nevezhetjük gyorslízingnek).

Gyorshitel: gépjárműve EuroTax-értékének akár 80%-át felveheti készpénzben


Mi a gyorshitel?

A mai világban minden nap számíthat, és ha valóban gyors kölcsönre van szüksége, miért hagyná, hogy máshol szórakozzanak Önnel? Ha nem rögtön kellene a pénz, nyilván nem gyorshitelt igényelne. De akkor miért hiszik azt egyesek, hogy Ön ráér?

Gyorshitel kalkulátor


A gyorshitel futamideje 1 és 8 év között választható meg.

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gyorshitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Hagyja ki a bankokat, és bízzon meg minket a gyorshitel igénylésével! Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, ismerve a hitelezés csínját-bínját, mi valóban el tudjuk intézni, hogy néhány nap alatt a pénzéhez jusson, mert nem akarunk okosabbak lenni Önnél, és nem akarunk gazdálkodni Ön helyett az idejével - és a pénzével sem.

Hitelközvetítő szolgáltatásunkat ezért kínáljuk. Olvassa el, milyen feltételekkel juthat gyorshitelhez: nem kell más, csak a személyes iratai, jövedelemigazolás és egy gépjármű papírjai. A benyújtás után néhány nap múlva már a számláján a pénz.



Mik a feltételek?

A gyorshitelt 14 évnél nem régebbi autó révén lehet felvenni, a hitel összege 300 000 és 50 000 000 forint közt változhat. A futamidő 12 és 96 hónap közt változhat (magánszemélyek: 7 év, céges ügyfelek: 8 év), de a hitel lejártakor az autó nem lehet 15 évnél idősebb.

Hogy mennyi pénzre számíthat, azt nagyjából Ön is kiszámolhatja: a gépkocsi (személy- vagy teherautó) EuroTax-értékének 80%-át kaphatja meg a banktól. A hitel felvehető HUF-alapon jelenleg.

A gyorshitel futamideje alatt a kocsira semmilyen korlátozást nem vezetnek be, azaz korlátlanul használhatja. Használja a kalkulátort előzetes becsléshez (kollégáink kalkulálják a pontos törlesztőrészletet), majd igényeljen gyorshitelt, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és mindent elintéznek Ön helyett.
  • a gépjármű 14 évesnél nem lehet idősebb
  • a gyorshitel futamideje alatt autóját korlátlanul használhatja
  • a gyors hitel pénzneme: HUF
  • futamideje: 12-96 hónap
  • az autó kora a gyorshitel lejáratakor 12-15 év lehet
  • minimális hitelösszeg: 300.000-600.000; maximálisan kihelyezhető összeg: 50 millió forint
A gyorshitel ügyintézéséhez csupán az ügyfél személyes okiratai, és az autó dokumentációja szükséges.

A gyorshitel folyósítása a bírálattól számítva 3-5 munkanap alatt megtörténik.


Mint a fenti áttekintésből is világos lehet, az általunk közvetített gyorshitel valóban gyors: néhány napos ügyintézés csupán az egész (a bank részéről, az ön részéről néhány percről van szó), és máris a bankszámláján vagy a kezében lehet a pénz. A gyorskölcsön a legjobbak között van a piacon, mivel a jelzáloghitelek, a lakáshitelek és a személyi hitelek minden előnyét egyben nyújtja a hiteligénylőnek.

Ha gyorshitelhez szeretne jutni, nyilván körülnézett már a piacon, és több-kevesebb sikerrel járt. Ha nem elsőként jutott el a mi oldalunkra, akkor ezek szerint még nem találta meg a legjobb gyorshitelt, pontosabban úgy érzi, hogy még megéri keresgélnie, mert találhat kedvezőbb szabad felhasználású gyorshitelt is azoknál, amelyeket már megtekintett. Ez kétség kívül így van: cégünk szakértelme, tapasztalata, ügyfélközpontúsága és kitartása a garancia arra, hogy ha eljutott hozzánk, akkor nem kell tovább keresgélnie a legjobb gyorshitelt.

A hitelfigyelés és -közvetítés „iparához” akkor csatlakoztunk, amikor ez a vállalkozási forma beindult hazánkban, így valóban elmondhatjuk, hogy amennyi tapasztalatot Magyarországon lehetséges volt begyűjteni, annyit a magunkévá tettünk.

Találkozott már csalókkal - vagy finomabban fogalmazva: a megtévesztésre apellálókkal -, akik mindenféle ígéretekkel hitegetik, hogy vigye hozzájuk hiteligényét? Ebben az esetben szó sincs bizalomról, ami itt történik, az egyszerű kiszipolyozás. Azonban vannak olyan cégek, amelyek úgy vélik, hogy a gyorshitel hívószóval meg tudnak nyerni maguknak embereket. Sajnos az információhiány miatt sokan úgy vélik, hogy a legjobb megoldást találták meg, hiszen ugyan ki hirdetne egy rossz feltételekkel rendelkező hitelt a tévében, a rádióban vagy az interneten? Azonban a gyorshitel reklámoknak nem szabad bedőlni, hiszen azok csak olyanok, mint a mosóporreklámok - de sajnos egy rossz mosópor megvásárlása nem dönti katasztrófába a családi kasszát, míg egy rossz gyorshitel igen.

Mire figyeljen tehát? A legjobb, ha a kalkulátorra figyel. Beírja, hogy mekkora összeget szeretne felvenni, és mennyi legyen a futamidő, és utána örül a kiszámolt eredménynek, amit kollégánk kiszámol Önnek. Miért nem ad ki törlesztőrészletet a kalkulátor? Ennek leginkább a változó pénzügyi környezet vagy esetleg a kalkulátor tökéletlensége lehet az oka (értve ezalatt, hogy a kalkulátor nem tud annyi paraméterrel számolni, mint amennyivel egy bank tölti fel mindentudó gyorshitel kalkulátorait).

Mindenesetre a fenti feltételek mindenképpen állnak, a hitelkalkulátor pedig valójában pontosan jó arra a célra, hogy előre tervezhessen. Aligha van annak jelentősége, hogy a gyorshitelre havi 12345 vagy 12430 forintot kell kifizetnie, különösen, ha az alternatív megoldások 14000 forintnál kezdődnek.